DAILY REPAIR LEAVE-IN

Voedende tweefasespray Ideaal voor droog haar en kroeshaar, dat vaak aan chemische behandelingen blootstaat. Verrijkt met plantaardige keratine en honing. Hydrateert, voedt en ontwart het haar zonder het te verzwaren. Biedt het haar steun, bescherming en laat het glanzen.

HOE WERKT HET

GEBRUIKSAANWIJZING

Schud het product voor het gebruik om de twee fasen te mengen. Verstuif het vervolgens op het vochtige of droge haar. Niet uitspoelen.

 

FORMAAT

200 ml

WAARTOE DIENT HET

HYDRATEERT EN ONTKLIT

SAMENSTELLING

PLANTAARDIGE KERATINE, HONING

PLUS

VERSTEVIGT EN GEEFT GLANS

PLANTAARDIGE KERATINE

 

Een blend van 18 plantaardige aminozuren, rijk aan het aminozuur cysteïne, dat zwavelbruggen creëert waardoor het haar steviger wordt. Versterkt de haarvezel en verbetert de elasticiteit, herstelt de structuur van beschadigd haar.

HONING

 

Gemaakt van bloemennectar, bevat suikers die het tot een weekmakende werkzame stof maken, en flavonoïden en polyfenolen met een antioxiderende werking. Honing heeft schimmeldodende, antioxiderende en antiverontreinigingseigenschappen. Honing beschermt het haar en maakt het zacht.

ILLUMYNA

 

Een systeem van producten dat het mogelijk maakt honderden gepersonaliseerde behandelingen en rituelen aan te bieden op basis van een beperkt aantal variabelen.

   ONTDEK MEER

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Kijk welke Sens.ùs producten worden aanbevolen voor een optimaal effect en resultaat.

close

NEEM CONTACT MET ONS OP

  Sei un:

  Preso atto dell’informativa e avendola compresa in tutti i suoi punti

  Acconsento/non acconsento (barrando l’apposita casella) al trattamento per le finalità indicate al punto 2 lett. A della informativa (in sintesi: per rispondere alla richiesta di informazioni)

  AcconsentoNon acconsento

  Acconsento/non acconsento (barrando l’apposita casella) al trattamento per le finalità indicate al punto 2 lett. D della informativa (in sintesi: ricevere comunicazioni pubblicitarie/informative di prodotti-servizi-iniziative di G&P Cosmetics s.r.l. e dei suoi partners e partecipare a ricerche di mercato)

  AcconsentoNon Acconsento


  Contatto: Richiesta informazioni