THERMO REPAIR MILK

Herstructurerende, afsluitende haarmelk met voedende en verstevigende werking. Verrijkt met hyaluronzuur en quinoa. Maakt het haar sterk en zacht. Bij gestrest of verzwakt haar zorgt de melk voor volume. Het haar laat zich gemakkelijker in model brengen. De melk heeft een warmtebeschermende werking en beschermt tegen vocht.

HOE WERKT HET

GEBRUIKSAANWIJZING

Druk 1 -2 keer op het pompje en laat het product op de handpalm vallen. Verdeel het product gelijkmatig over de hele haarlengte en de punten van het vochtige haar. Herhaal de behandeling op de meest gevoelig gemaakte delen. Het haar kammen en drogen.

 

FORMAAT

125 ml

WAARTOE DIENT HET

HERSTELT EN VOEDT

SAMENSTELLING

HYALURONZUUR, QUINOA

PLUS

Beschermend tegen hitte en vocht

HYALURONZUUR

 

Hyaluronzuur is een molecuul die van nature in ons lichaam aanwezig is en wordt aangemaakt door fibroblasten, cellen die dienen om weefsels te hydrateren, voor een grotere stevigheid en plasticiteit. Een opvullend en volumiserend middel met een sterk hydraterend vermogen vult en beschermt de structuur van het haar door het gladder te maken en te hydrateren.

QUINOA

 

Bevat natuurlijke eiwitten die het haar beschermen en conditioneren, en zorgen dat de kleur langer behouden blijft. Hydrateert en beschermt het haar en geeft het glans. Garandeert maximale dekking en zorgt dat de kleur lang behouden blijft.

ILLUMYNA

 

Een systeem van producten dat het mogelijk maakt honderden gepersonaliseerde behandelingen en rituelen aan te bieden op basis van een beperkt aantal variabelen.

   ONTDEK MEER

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Kijk welke Sens.ùs producten worden aanbevolen voor een optimaal effect en resultaat.

close

NEEM CONTACT MET ONS OP

Sei un:

Preso atto dell’informativa e avendola compresa in tutti i suoi punti, consapevole che il trattamento per le finalità di cui al punto 2 lett. B dell’informativa la base giuridica è un’altra rispetto al consenso

Acconsento/non acconsento (barrando l’apposita casella) al trattamento per le finalità indicate al punto 2 lett. A della presente informativa (in sintesi: rispondere alla richiesta). Trattamento riservato solo a maggiori di 14 anni

AcconsentoNon acconsento

Acconsento/non acconsento (barrando l’apposita casella) al trattamento per le finalità indicate al punto 2 lett. C della presente informativa (in sintesi: comunicazioni pubblicitarie/informative di prodotti-servizi-iniziative di G & P e dei suoi partners) Trattamento riservato solo a maggiori di 14 anni

AcconsentoNon Acconsento


Contatto: Richiesta informazioni