NUTRI REPAIR KIT

Voedende en beschermende complete behandeling met plantaardige keratine, honing en quinoa. Ideaal voor droog, pluizig en overbehandeld haar. Voedt het haar tot in de vezel waardoor het zijdezacht wordt. Heeft een herstellende en diep hydraterende werking.

WAARTOE DIENT HET

HERSTELT DE HAARVEZEL

SAMENSTELLING

PLANTAARDIGE KERATINE, HONING, QUINOA

PLUS

NATUURLIJKE, BIOLOGISCHE BESTANDDELEN

PLANTAARDIGE KERATINE

 

Een blend van 18 plantaardige aminozuren, rijk aan het aminozuur cysteïne, dat zwavelbruggen creëert waardoor het haar steviger wordt. Versterkt de haarvezel en verbetert de elasticiteit, herstelt de structuur van beschadigd haar.

HONING

 

Gemaakt van bloemennectar, bevat suikers die het tot een weekmakende werkzame stof maken, en flavonoïden en polyfenolen met een antioxiderende werking. Honing heeft schimmeldodende, antioxiderende en antiverontreinigingseigenschappen. Honing beschermt het haar en maakt het zacht.

QUINOA

 

Bevat natuurlijke eiwitten die het haar beschermen en conditioneren, en zorgen dat de kleur langer behouden blijft. Hydrateert en beschermt het haar en geeft het glans. Garandeert maximale dekking en zorgt dat de kleur lang behouden blijft.

ILLUMYNA

 

Een systeem van producten dat het mogelijk maakt honderden gepersonaliseerde behandelingen en rituelen aan te bieden op basis van een beperkt aantal variabelen.

   ONTDEK MEER

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT

Kijk welke Sens.ùs producten worden aanbevolen voor een optimaal effect en resultaat.

close

NEEM CONTACT MET ONS OP

  Sei un:

  Preso atto dell’informativa e avendola compresa in tutti i suoi punti

  Acconsento/non acconsento (barrando l’apposita casella) al trattamento per le finalità indicate al punto 2 lett. A della informativa (in sintesi: per rispondere alla richiesta di informazioni)

  AcconsentoNon acconsento

  Acconsento/non acconsento (barrando l’apposita casella) al trattamento per le finalità indicate al punto 2 lett. D della informativa (in sintesi: ricevere comunicazioni pubblicitarie/informative di prodotti-servizi-iniziative di G&P Cosmetics s.r.l. e dei suoi partners e partecipare a ricerche di mercato)

  AcconsentoNon Acconsento

  Contatto: Richiesta informazioni