KERATIN RECONSTRUCTOR GOLD

Herstructurerende lotion voor beschadigd, droog en chemisch behandeld haar.
Formule met Keratine, Arganolie en graaneiwit, met een keratiniserende, conditionerende, texturerende en antistatische werking. Voedt en ontwart het haar, dat daardoor zacht aanvoelt en glanst.

HOE WERKT HET

GEBRUIKSAANWIJZING

Breng het product na de shampoo op handdoekdroog haar over de lengte en de punten aan, masseer het goed in en kam het haar. Laat het product 5 minuten inwerken, maak het haar vervolgens nat met lauw water en kam het opnieuw. Spoel het haar na een paar seconden goed uit.

 

FORMAAT

12×10 ml

WAARTOE DIENT HET

Intensief herstel

SAMENSTELLING

Keratine, Granaatappel, Graaneiwit, Arganolie

PLUS

Zacht, glanzend en kambaar

KERATIN

 

Keratine, dat verwant is aan de keratinestructuur van het haar, heeft een beschermende en filmvormende werking. Versterkt de haarvezel en verbetert de elasticiteit, herstelt de structuur van beschadigd haar.

 

GRANAATAPPEL

 

Granaatappelpitten, rijk aan punicinezuur (een meervoudig onverzadigd vetzuur), hebben een kalmerende werking; fytosterolen hebben een antioxiderende en regenererende werking. De regenererende werking van granaatappels ondersteunt de behandeling van droog en pluizig haar.

GRAANEIWIT

 

De graaneiwitten hebben een vullende en beschermende functie doordat zij een soort barrière vormen en het beschadigde haar herstructureren. Zij hebben een hydraterende en voedende werking, om het haar te conditioneren en zachter te maken, en verzachten huidirritaties dankzij tensioactieve stoffen.

 

ARGANOLIE

 

Arganolie wordt verkregen uit de vruchten van de arganboom, en is rijk aan antioxiderende stoffen als vitamine E, vetzuren en flavonoïden. Voorkomt veroudering van het haar door vrije radicalen tegen te gaan.

close

NEEM CONTACT MET ONS OP

  Sei un:

  Preso atto dell’informativa e avendola compresa in tutti i suoi punti

  Acconsento/non acconsento (barrando l’apposita casella) al trattamento per le finalità indicate al punto 2 lett. A della informativa (in sintesi: per rispondere alla richiesta di informazioni)

  AcconsentoNon acconsento

  Acconsento/non acconsento (barrando l’apposita casella) al trattamento per le finalità indicate al punto 2 lett. D della informativa (in sintesi: ricevere comunicazioni pubblicitarie/informative di prodotti-servizi-iniziative di G&P Cosmetics s.r.l. e dei suoi partners e partecipare a ricerche di mercato)

  AcconsentoNon Acconsento


  Contatto: Richiesta informazioni