SAMENSTELLING

acai

AÇAIBESSEN MET-KEURMERK

 

De oorspronkelijk uit de Amazone afkomstige Açaibessen zijn rijk aan fytosterolen, vetzuren en vitamine C. Açaibessen staan in de cosmetische sector bekend om hun weekmakende en verkwikkende effecten. Revitaliseren en hydrateren het haar dankzij hun weekmakende werking.

achillea

ACHILLEA

 

Achillea bevat vele werkzame bestanddelen: tanninen, rutine, etherische oliën, sesquiterpenen, sterolen, achilline, aconietzuur, organische zuren, fosfaten, kaliumzouten en plantenslijmen. Het normaliseert de talgproductie en maakt het haar zacht en glanzend.

acido-ialuronico

HYALURONZUUR

 

Hyaluronzuur is een molecuul die van nature in ons lichaam aanwezig is en wordt aangemaakt door fibroblasten, cellen die dienen om weefsels te hydrateren, voor een grotere stevigheid en plasticiteit. Een opvullend en volumiserend middel met een sterk hydraterend vermogen vult en beschermt de structuur van het haar door het gladder te maken en te hydrateren.

AlgaKlamath-768x293

KLAMATH-ALG

 

Het heeft een opwekkende en voedende werking voor haar dat dof, zwak en broos aanvoelt.

arc

VEGETALE AMINOZUREN

 

Een blend van 18 plantaardige aminozuren, rijk aan het aminozuur cysteïne, dat zwavelbruggen creëert waardoor het haar steviger wordt. Versterkt de haarvezel en verbetert de elasticiteit, herstelt de structuur van beschadigd haar.

psc-complex

ARC

 

Met natuurlijke, gecertificeerde en innovatieve ingrediënten die helpen de interne structuur van het haar te versterken. Bevordert ionische verbindingen met de keratinestructuur van het haar; dringt diep in de haarvezel door, die daardoor in de oorspronkelijke toestand wordt teruggebracht. Een mix van aminozuren van plantaardige oorsprong met een biomimetische werking die in staat is de werking van structurele keratine van het haar te imiteren. Versterkt en verjongt het haar. Heeft een herstructurerende, multifunctionele werking, die is geoptimaliseerd om op moleculair niveau van het haar in te grijpen. Herstructureert de haarvezel.

Argan-768x293

ARGANOLIE

 

Arganolie wordt verkregen uit de vruchten van de arganboom, en is rijk aan antioxiderende stoffen als vitamine E, vetzuren en flavonoïden. Voorkomt veroudering van het haar door vrije radicalen tegen te gaan.

bamboo

BAMBOE

 

Oorspronkelijk uit Azië afkomstige plant die snel groeit en een zeer weerbarstige stengel heeft. Wordt in de cosmetische industrie gebruikt wegens zijn hydraterende eigenschappen. Stimuleert de haargroei en gaat veroudering van het haar tegen.

platino

BIOPEPTIDE MET PLATINA

 

Platina is een zacht en vervormbaar metaal. Gekoppeld aan de biopeptide wordt platina beter door de huid opgenomen, zodat de gunstige werking ervan beter tot uiting komt. Platina heeft een antioxiderende en antibacteriële werking, terwijl de biopeptide een celvernieuwende en een anti-age-werking heeft.

Caolino-768x293

KAOLIEN

 

Het heeft een delicate reinigende en zuiverende werking. De witte klei is namelijk in staat om overtollig talg en onzuiverheden te absorberen. Dankzij de bijzondere chemische samenstelling helpt kaolien, of witte klei, om te remineraliseren en te ontgiften door minerale zouten met toxines en onzuiverheden uit te wisselen.

carbone-veg

PLANTAARDIGE KOOLSTOF

 

Wordt ook wel geactiveerde houtskool genoemd en wordt verkregen uit verschillende houtsoorten (zoals berk, wilg). Heeft een sterke absorberende werking en is daarmee de natuurlijke zuiveraar bij uitstek. Zuivert en regenereert.

china

KINA

 

De meeste werkzame bestanddelen van de plant zijn geconcentreerd in de schors, die rijk is aan chinoline alkaloïden, tanninen, etherische olien, harsen en bittere stoffen met vele eigenschappen die goed zijn voor het haar. Het helpt de talgafscheiding te verminderen en voorkomt dat het haar te dik wordt.

collagene

COLLAGEEN

 

Collageen – uit het Grieks letterlijk “productie van lijm” – vormt per definitie de lijm van het lichaam. Verbetert de textuur van het gedestructureerde haar door het sterker te maken, en body en vorm te geven.

cotone

KATOEN

 

Deze plantaardige vezel, afkomstig van de katoenplant, is rijk aan natuurlijke en essentiële vetzuren. Wordt gebruikt als natuurlijk antiklitmiddel en als herstructurerend masker.

ortica

BRANDNETELEXTRACT

 

Brandnetels bevatten een grote hoeveelheid eiwitten, vitaminen en mineralen, ijzer, kiezelzuur, die helpen tegen roos en haaruitval. Versterkt de hoofdhuid, reinigt en voorkomt de vorming van roos en haaruitval.

filtrouv

UV-FILTER

 

Absorbeert ultraviolette straling. Reduceert de negatieve gevolgen van ultraviolette straling.

goji

GOJIBESSEN MET-KEURMERK

 

De oorspronkelijk uit China afkomstige gojibessen zijn rijk aan vitaminen, minerale zouten, 18 verschillende aminozuren en plantaardige vetzuren, die worden gebruikt om de vitaminevoorraden aan te vullen en voedingsstoffen toe te dienen. Bevatten vitamine A, een sterke antioxidant.

gomma-guar

GUARGOM

 

Helpt om ongewenste pigmenten te verwijderen. Verzachtende eigenschappen voor hoofdhuid en haar, hydrateert en verzacht het haar zonder het zwaar te maken.

Inulina-768x293

INULINE

 

 Maakt het haar gladder, beter doorkambaar en gehydrateerd.

keratina

PLANTAARDIGE KERATINE

 

Een blend van 18 plantaardige aminozuren, rijk aan het aminozuur cysteïne, dat zwavelbruggen creëert waardoor het haar steviger wordt. Versterkt de haarvezel en verbetert de elasticiteit, herstelt de structuur van beschadigd haar.

luminescine

LUMINESCINE

 

Verkregen uit de bloemen van de koningskaars, een plant die in het hele Middellandse Zeegebied voorkomt. Het is een werkzame stof die in staat is om uv-straling te absorberen. Zet uv-straling om in een nieuwe lichtbron die je haar doet stralen.

Tea-tree-melaleuca

THEEBOOM

 

Tea Tree Oil is etherische olie die wordt verkregen uit de bladeren van de theeboomolie, de Melaleucaalternifolia. Deze etherische olie wordt als een natuurlijk virus- en bacteriebestrijdend middel met balsamieke eigenschappen beschouwd. Etherische theeboomolie heeft uitstekende huidreinigende eigenschappen, en gaat een droge huid en jeuk tegen. De olie voorkomt dat resten van behandelende producten zich ophopen en aldus de haarzakjes verstoppen, waardoor het haar gezonder wordt. Zij regelt de overtollige talgproductie van de hoofdhuid die een goede groei van het haar kan belemmeren.

melograno

GRANAATAPPEL

 

Granaatappelpitten, rijk aan punicinezuur (een meervoudig onverzadigd vetzuur), hebben een kalmerende werking; fytosterolen hebben een antioxiderende en regenererende werking. De regenererende werking van granaatappels ondersteunt de behandeling van droog en pluizig haar.

mentolo

MENTHOL

 

Purifies and stimulates the scalp, for a sensation of wellbeing and freshness.

miele

HONING

 

Gemaakt van bloemennectar, bevat suikers die het tot een weekmakende werkzame stof maken, en flavonoïden en polyfenolen met een antioxiderende werking. Honing heeft schimmeldodende, antioxiderende en antiverontreinigingseigenschappen. Honing beschermt het haar en maakt het zacht.

argilla-verde

MONTMORILLONIET (GROENE KLEI)

 

Rijk aan mineralen met een groot absorberend vermogen, werkt in synergie met de andere moleculen van het product. Evenwichtherstellende, regenererende en hermineraliserende eigenschappen voor de hoofdhuid.

OlioAlbicocca-768x293

ABRIKOZENOLIE

 

Abrikozenolie is vooral bekend om zijn verzachtende, ontstekingsremmende en antiseptische, hydraterende en weekmakende kwaliteiten. Daarnaast bevat het vitamine A en E. Helpt het haar minder kroezend, sterker, en gezonder te maken en gespleten punten te voorkomen. Helpt te beschermen en te hydrateren.

Babassu-768x293

BABASSU-OLIE

 

Babassu-olie staat bekend om zijn sterke verzachtende en anti-agingeigenschappen, waardoor het een uitstekende natuurlijke remedie is voor droog en zwak haar. Het heeft een voedende, beschermende en hydraterende werking.

Macadamia-768x293

MACADAMIANOTEN

 

De oorspronkelijk uit Australië afkomstige macadamianoten behoren tot de oliehoudende zaden met het hoogste gehalte aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren, mineralen en vitaminen. Worden als een levenselixer beschouwd, aangezien zij vrije radicalen en dus veroudering tegengaan.

mandorle

AMANDELOLIE

 

Amandelolie is rijk aan vitamines en vetzuren met goede eigenschappen, zoals linolzuur en vetzuur. Deze bestanddelen hebben elastisch en weekmakende, en antioxiderende eigenschappen. Tegen droog haar. De ontwarrende en gladmakende eigenschappen gaan bij sterk krullend en weerbarstig haar het kroeseffect tegen.

Olio di Monoi

MONOÏ-OLIE

 

Monoï-olie heeft hydraterende en voedende eigenschappen en beschermt het haar tegen schade veroorzaakt door zon, zout en chloor.

keratina

ORGANIC ACID MIX

 

Heeft antioxiderende eigenschappen. Maakt in Alisa het haar beter doorkambaar en geeft het glans door de gladmakende of disciplinerende werking te benadrukken. Regelt tevens de pH. Houdt de haarstructuur gezond, elastisch en glanzend en geeft Alisa-behandelingen een boost. Daardoor wordt gegarandeerd dat het haar lang glanzend en zacht blijft.

papaya

PAPAYA

 

Papaya contains vitamins A, C, E, K, mineral salts and flavonoids. These are against free radicals, helping the hair to remain strong and elastic.
It also has nourishing and anti-aging properties. Papain, an enzyme contained in the fruit, hydrates and strengthens the hair. It has a revitalizing action and helps to calm skin irritations.

Diamante_768x295

DIAMOND POEDER

 

Diamanten worden ook om hun fysieke structuur in de meest geavanceerde cosmetica gebruikt. Door de microkristallen in de Alisa-producten wordt het licht sterker weerkaatst, wat een uitzonderlijk glanzend en stralend effect oplevert. De diamanten microkristallen versterken de breking van het licht en creëren zo een extreem stralend en schitterend effect op het haar.

grano

GRAANEIWIT

 

De graaneiwitten hebben een vullende en beschermende functie doordat zij een soort barrière vormen en het beschadigde haar herstructureren. Zij hebben een hydraterende en voedende werking, om het haar te conditioneren en zachter te maken, en verzachten huidirritaties dankzij tensioactieve stoffen.

ProteineMais-768x293

MAISPROTEÏNEN

 

Proteïnen samengesteld uit aminozuren die essentieel zijn voor de gezondheid van de haarvezel (zoals cysteïne, lysine en arginine). Hydraterende en voedende werking, om het haar te conditioneren en verzachten, vermindert huidirritaties die het gevolg zijn van oppervlakteactieve stoffen.

riso-soia

RIJST- EN SOJA-EIWITTEN

 

Rijsteiwitten hydrateren het haar en zorgen dat het makkelijker in model wordt gebracht. Ideaal voor een gevoelige of voor allergieën bevattelijke hoofdhuid. Soja-eiwitten hebben dankzij een hoog gehalte aan vetten en vitamine E een antioxiderende werking. Zij revitaliseren, versterken en hydrateren het haar en geven het volume.

quinoa

QUINOA

 

Bevat natuurlijke eiwitten die het haar beschermen en conditioneren, en zorgen dat de kleur langer behouden blijft. Hydrateert en beschermt het haar en geeft het glans. Garandeert maximale dekking en zorgt dat de kleur lang behouden blijft.

rosmarino

ROZEMARIJN

 

Rozemarijn wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan essentiële voedingsstoffen, vitamine B, vitamine C, en een hoge concentratie antioxiderende verbindingen met gunstige eigenschappen voor het haar. Rozemarijn heeft daardoor een revitaliserende en tonifiërende werking. Dit kruid helpt roos te bestrijden en gaat jeuk en een rode huid tegen. Daarnaast bevordert het dankzij zijn samentrekkende eigenschappen een goede zuurstoftoevoer, helpt het de talgproductie te verminderen, en zorgt het dat de haarwortels fris en gehydrateerd blijven.

salvia

SALVIA OFFICINALIS

 

Een aromatisch kruid rijk aan evenwichtherstellende, talgproductie-normaliserende en antiseptische werkzame bestanddelen.. Versterkt de haarvezel, bevordert de haargroei en gaat haaruitval tegen.

saponaria

SAPONARIA OFFICINALIS

 

Saponaria Officinalis heeft reinigende en zuiverende eigenschappen, voornamelijk doordat deze plant saponine, flavonoïden en vitaminen bevat. Reinigt de hoofdhuid op delicate wijze en is goed voor het haar. Met name geschikt voor pluizig haar dat makkelijk breekt.

elastina

TAURINE

 

Taurine is een aminozuur welke met behulp van de toegevoegde vrije radicalen het verouderingsproces tegen gaat.Taurine heeft tevens een stimulerende werking die de haarvezel verstevigt en zorgt voor vitaal haar. De taurine in onze producten heeft geen dierlijke oorsprong, maar is in farmaceutische laboratoria zonder het testen op of gebruik van dieren samengesteld.

Guar-768x293

XANTHAANGOM

 

Xanthaangom, is een verdikkingsmiddel van natuurlijke oorsprong dat wordt verkregen door de fermentatie van maïszetmeel en natuurlijke micro-organismen. Het heeft hydraterende en gelvormende eigenschappen. Het verbetert de viscositeit van het product, irriteert niet, is niet vet en geschikt voor alle huid- en haartypes.

Zantalene-768x293

ZANTHALENE

 

Het is een werkzaam bestanddeel met een verzachtende en jeukwerende werking, met aanspannend en liftend effect. Het maakt de huid minder gevoelig.

close

NEEM CONTACT MET ONS OP

  Sei un:

  Preso atto dell’informativa e avendola compresa in tutti i suoi punti

  Acconsento/non acconsento (barrando l’apposita casella) al trattamento per le finalità indicate al punto 2 lett. A della informativa (in sintesi: per rispondere alla richiesta di informazioni)

  AcconsentoNon acconsento

  Acconsento/non acconsento (barrando l’apposita casella) al trattamento per le finalità indicate al punto 2 lett. D della informativa (in sintesi: ricevere comunicazioni pubblicitarie/informative di prodotti-servizi-iniziative di G&P Cosmetics s.r.l. e dei suoi partners e partecipare a ricerche di mercato)

  AcconsentoNon Acconsento

  Contatto: Richiesta informazioni